Even voorstellen

Logo1
Logo2

Mijn naam is Joni Roelse. In 2016 ben ik mijn eigen praktijk gestart in Zevenaar als diëtist en acupuncturist. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in voeding en gezondheid. In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) voor de opleiding Voeding en Diëtetiek. Sindsdien ben ik werkzaam als diëtist. Tijdens mijn opleiding werd mij enerzijds duidelijk hoe groot het effect van voeding kan zijn op gezondheid en ziekte. Anderzijds zag ik dat alléén het aanpassen van het voedingspatroon onvoldoende resultaat geeft voor een aanzienlijke groep cliënten. Dit was voor mij de reden om Chinese geneeskunde te gaan studeren. De Chinese geneeskunde kijkt naar wat er in het lichaam aan de hand is en onderscheidt verschillende oorzaken van aandoeningen. Iedere oorzaak heeft een specifiek behandelplan, waardoor zowel de oorzaak als de klacht wordt behandeld en de kans op een succesvolle behandeling groter is.

Bekijk hieronder het filmpje dat opgenomen is in de praktijk:

Naast diëtist ben ik gediplomeerd acupuncturist en herbalist. Tevens heb ik de opleidingen Westerse Medische Basiskennis en Chinese Voedingsleer gevolgd. Inmiddels heb ik als diëtist ruim 14 jaar en als acupuncturist ruim 11 jaar werkervaring. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van voedingsgerelateerde aandoeningen en pijnklachten. Maar omdat de Chinese geneeskunde naar het hele lichaam kijkt, kunt u ook terecht met andere klachten.
Het op peil houden van mijn kennis vind ik erg belangrijk. Daarom volg ik regelmatig bijscholingen op het gebied van voeding en Chinese geneeskunde. In juli 2018 heb ik twee weken stage gelopen in het ziekenhuis in Qingdao in China op de acupunctuur- en kruidenafdeling.

Als diëtist sta ik geregistreerd in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Als acupuncturist sta ik geregistreerd bij beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeswijze (TCG) Zhong.

Joni Roelse, diëtist-acupuncturist in Zevenaar l tel: 0617443630 l e-mail: info@joniroelse.nl
Geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici – Lid van Beroepsvereniging Zhong